Alfabetisering

Cursus Alfabetisering

Als u nog niet bent gealfabetiseerd (nooit hebt leren lezen en/of schrijven) kan het erg moeilijk zijn om zelfstandig uw administratie te regelen, te reizen met het openbaar vervoer of aan het werk te komen. Het is het recht van elke persoon om de Nederlandse taal te leren, voor u dus ook! Tulp Training is er voor u om dit recht te zegevieren!

Kunt u wel lezen en schrijven, maar niet de Nederlandse taal? Dan bent u anders-analfabeet. Dat is helemaal niet erg. Bij Tulp Training helpen wij u graag alfabetiseren in Rotterdam, Den haag, Amsterdam, Utrecht en omstreken. U leert op een uitdagende, leuke en vooral fijne manier in een korte periode de Nederlandse taal lezen, schrijven, luisteren en spreken.

Stapsgewijs leert u als anderstalige de Nederlandse taal en zult u beseffen dat u uzelf met de dag makkelijker kunt uitdrukken in woord en geschrift. Wanneer u het lezen en schrijven merendeels onder de knie heeft, kunt u intern doorstromen naar de inburgeringscursus. Hier zullen we u voorbereiden op het inburgeringsexamen en deze voorbereiding is zeer kwalitatief met een zeer groot slagingspercentage.

 

Direct Inschrijven