Alfabetiseren in Den Haag en omstreken.

Als u nog niet bent gealfabetiseerd kan het erg moeilijk zijn om zelfstandig persoonlijke zaken te regelen, te reizen en te werken. Het is het recht van ieder persoon om de Nederlandse taal te leren, voor u dus ook! Tulp Training is er voor u om dit recht te zegevieren!.

Tulp Training helpt u graag middels kwalitatieve lessen om te alfabetiseren. Onze alfabetiseringscursus kunt u direct volgen in Den Haag. Tulp Training kent een flexibele instroom, waardoor u niet lang hoeft te wachten om te starten. Wij garanderen u een succesvolle alfabetiseringscursus.

In Den Haag bieden wij u de juiste begeleiding bij het alfabetiseren

Motiverende werkvormen, laagdrempelige en informele sfeer en goede begeleiding helpen u om goed te lezen en schrijven. Zo hebben we ook in Den Haag deskundige, gediplomeerde leraren klaar staan die u de Nederlands taal willen leren en zorgen dat u de Nederlandse taal op een goed niveau zal beheersen. Bij taal gaat het om de volgende onderdelen: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Daarnaast leert u ook alles over de bijzondere Nederlandse samenleving. Taal is macht!.

Schrijf u direct in voor de alfabetiseringscursus in Den Haag

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een alfabetiseringscursus bij Tulp Training en wilt u ook goed voorbereidt zijn op het inburgeringsexamen? Vul dan direct het inschrijfformulier in voor een gratis intakegesprek. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk voor een afspraak, uiteraard bevestigen wij u dit ook per brief.

“Hij die de kracht van woorden niet kent zal niet in staat zijn een mens te leren kennen.”

Direct inschrijven voor de alfabetiseringscursus