Blik op werk

Tulp Training beschikt over het Blik op Werk keurmerk. Blik op Werk is een onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut.

Blik op werk keurmerk

Met het Blik op Werk Keurmerk kunt u ervan uitgaan dat een taal- of inburgeringscursus van goede kwaliteit is. Overigens kunt u alleen via een school met het Blik op Werk keurmerk aanspraak maken op een DUO lening om Nederlands te leren.

 

Kwaliteit

Bij Tulp Training worden gekwalificeerde NT2 (Nederlands als tweede taal) docenten ingezet voor de aangeboden cursussen. Door kennis en ervaring weten zij goede ondersteuning te bieden aan inburgeraars en bij de naar het examen toe. De docenten van Tulp Training werken gedifferentieerd en kunnen de verschillende niveaus op de juiste wijze ondervangen. De docent legt het onderwerp uit, doet de opdracht voor, oefent samen met de cursisten en laat ze vervolgens zelfstandig  en met elkaar oefenen in de klas op hun eigen niveau.

Uitgangspunt van Tulp Training is gericht op het coachen, motiveren, activeren, beoordelen en vertrouwen bieden naar de cursist toe.

Gratis intakegesprek? Neemt u dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!