"Slagen doen we samen"

Hero
B1-Route
Alfabetisering
Inburgering
Staatsexamen
Algemene taalverhoging
Naturalisering
Digitale vaardigheden
Onderwijsroute MBO
+
Deelnemers getraind
+
Cursussen
Ingeschreven gemeentes
Gecertificeerde docenten
/10
Klanttevredenheid

Over ons

Wie zijn wij en wat doen wij?

Tulp Training is sinds 2016 een erkende opleider op het gebied van NT2 en heeft zich de afgelopen jaren toegelegd op het begeleiden, trainen en scholen van nieuw- en oudkomers op diverse locaties in Nederland. Als organisatie beschikken wij over het keurmerk Blik op Werk en een diploma-erkenning voor de WEB. Tulp Training onderscheidt zich doordat wij vanuit een persoonlijke overtuiging onze doelgroep benaderen en begeleiden.

hero2

Wat zeggen onze klanten over Tulp Training

Onze kracht!

Wat zijn onze kwaliteiten?

Kleinschalige groepen
Een tolk bij de intake
Maatschappelijke begeleiding
Wijkgericht aanbod
Gecertificeerde docenten
Persoonlijke begeleiding
Maatwerk & nazorg
Altijd goed bereikbaar

Keurmerk

Blik op werk

Tulp Training beschikt over het Blik op Werk keurmerk. We werken met ervaren en gecertificeerde docenten. Door ons cursusaanbod en door onze begeleiding kunnen we ervoor zorgen dat cursisten binnen kort tijdsbestek de Nederlandse taal machtig zijn en helemaal klaar zijn om hun positie in de Nederlandse samenleving te versterken!

tulp-training-bv 8

Actueel

Nieuws

Nieuws februari 2023

Taaltraject voor Oekraïners
We starten in de regio Dongemond binnenkort met een nieuwe groep Oekraïense cursisten die een non-formeel taaltraject gaan volgen.

Lees meer about Nieuws februari 2023
Nieuws november 2022

Ketenplan inburgering
Sinds de invoering van de Wi2021 zijn de rollen en taken van alle partners in de inburgeringsketen anders verdeeld. Het is daarom belangrijk dat er opnieuw gekeken wordt naar de samenwerking. Om die reden is vanuit het ministerie van SWZ een Ketenplan inburgering opgesteld.

Lees meer about Nieuws november 2022
Nieuws juli 2022

LASLLIAM
Op donderdag 30 juni is LASLLIAM, het nieuwe alfabetiseringsraamwerk, officieel gepubliceerd. De gehele publicatie is nu te lezen (in het Engels). In dit artikel vind je alvast de belangrijkste punten terug.

Lees meer about Nieuws juli 2022