Inburgering

Uw inburgeringscursus in Rotterdam

U wilt inburgeren in Nederland, daarom moet u de Nederlandse taal leren. Tevens is het leren over het wonen en werken in Nederland van belang. Vrees niet, want ook hierin zijn wij zeer capabel om u met succes te onderwijzen! Komt u vanuit het buitenland in Nederland wonen? Dan bent u verplicht het inburgeringsexamen te doen. Indien u niet verplicht bent, maar zelf graag de taal en meer over de samenleving wilt leren, kunt u bij Tulp Training terecht.

Wilt u goed voorbereid zijn op het examen? Kies dan voor de inburgeringscursus van Tulp Training!

Wij zijn er om uw ambities waar te maken. Taal is niet alleen communicatie, maar ook een vorm van gedachten. Taal laat zien wie u bent, gebruik daarom de taal om uzelf te profileren in de Nederlandse samenleving. Met onze frisse blik op de Nederlandse samenleving weten wij keurig in te spelen op de stoffen om u zo effectief mogelijk te onderwijzen zodat u uw doelen kunt behalen. En dat ook nog eens op een hele fijne, prettige, comfortabele en stapsgewijze manier.

Bij ons krijgt u begeleiding op maat

Met een inburgeringsdiploma heeft u positief uitzicht op de maatschappij en kunt u makkelijker werken of deelnemen aan een opleiding. Daarnaast voldoet u met een inburgeringsdiploma direct aan de inburgeringsplicht. Met onze op maat gemaakte inburgeringscursus in Rotterdam, Den haag, Amsterdam, Utrecht en omstreken helpen onze gecertificeerde docenten u bij het leren van de Nederlandse taal. Wij werken in kleine groepen en bieden in de lessen ondersteuning in uw moedertaal. De effectiviteit van onze lessen is mede daarom ook zeer groot. Wij garanderen je graag het succes van een nieuwe toekomst in Nederland!

Cursusduur van uw inburgeringscursus in Rotterdam, Den haag, Amsterdam, Utrecht en omstreken

Tulp Training biedt u de keuzevrijheid, dat is uw goed recht. U kunt bij ons kiezen uit een cursusduur van 22, 44 of 66 weken, waarin u 3 dagdelen les krijgt. Uit ervaring blijkt dat de meeste cursisten voor hun examen slagen als zij kiezen voor een cursusduur van 44 weken, waarbij zij 3 dagdelen per week les krijgen.

Bent u volgens de wet vanaf 1 januari 2015 inburgering plichtig? Of wilt u naturaliseren en u bent na 1 januari 2015 inburgering plichtig geworden? Dan bent u ook verplicht om de module Oriëntatie Nederlandse Arbeidsmarkt te volgen. Deze module kunt u bij ons aansluitend volgen, wij bieden u dit aan als losse module.

Lesmethode

Bij de inburgeringscursus wordt gebruikt gemaakt van de methode “TaalCompleet” van de webwinkel Kleurrijker.

TaalCompleet is een methode waarbij veel aandacht wordt besteed aan de uitbreiding van de woordenschat en de vier vaardigheden: lezen, luisteren, schrijven en spreken. Daarnaast komen grammatica en spelling aan bod. U werkt aan uw studievaardigheden, waardoor u weet waar u op moet letten tijdens het inburgeringsexamen. De methode is uitermate geschikt voor leren in de klassikale lessen, in kleine groepjes of individueel. Daarnaast zijn er online opdrachten, waardoor er ook zelfstandig thuis gewerkt kan worden; uw computer geeft direct feedback.

Schrijf u in voor de inburgeringscursus in Rotterdam, Den haag, Amsterdam, Utrecht en omstreken of meldt u aan voor het gratis intakegesprek!

Direct inschrijven