Staatsexamen in Den Haag en omstreken.

Indien u elders in het buitenland op de basisschool dan wel de middelbare school hebt gezeten, als u de taal goed wilt spreken in het belang van een baan en of een vervolgopleiding mbo / hbo dan hebt u de keus om te kiezen voor de staatsexamencursus. De staatsexamencursus NT2 is moeilijker dan de inburgeringscursus.

Tulp Training helpt u graag middels kwalitatieve lessen om het staatsexamen te behalen. Onze staatsexamencursus kunt u direct volgen in Den Haag. Tulp Training kent een flexibele instroom, waardoor u niet lang hoeft te wachten om te starten. Wij garanderen u een succesvolle staatsexamencursus.

In Den Haag bieden wij u de juiste begeleiding bij het staatsexamen

Motiverende werkvormen, laagdrempelige en informele sfeer en goede begeleiding helpen u om goed te lezen en schrijven. Zo hebben we ook in Den Haag deskundige, gediplomeerde leraren klaar staan die u de Nederlands taal willen leren en zorgen dat u de Nederlandse taal op een goed niveau zal beheersen. Bij taal gaat het om de volgende onderdelen: lezen, schrijven, spreken en luisteren. Daarnaast leert u ook alles over de bijzondere Nederlandse samenleving. Taal is macht!.

Schrijf u direct in voor de staatsexamencursus in Den Haag

Bent u geïnteresseerd in het volgen van een staatsexamencursus bij Tulp Training en wilt u ook goed voorbereidt zijn op het staatsexamen? Vul dan direct het inschrijfformulier in voor een gratis intakegesprek. Wij bellen u dan zo spoedig mogelijk voor een afspraak, uiteraard bevestigen wij u dit ook per brief.

Direct inschrijven voor de staatsexamen