Staatsexamen NT2

Uw staatsexamen Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Omstreken.

Uw staatsexamencursus in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Omstreken.

U kunt ook Inburgeren met het Staatsexamen NT2 dan wel vanuit de inburgering doorstromen naar Staatsexamen NT2. Het Staatsexamen NT2 doet u als u een beroepsopleiding wilt doen of als u wilt gaan studeren of het dusdanig verbeteren van u taal waardoor u uitgangspositie beter zal zijn. Ook als u opgeleid bent voor een baan op een middelbaar of hoger niveau kunt u het Staatsexamen NT2 doen. U leert dan Nederlands op een hoger niveau.

Bent u vóór 2015 inburgeringsplichtig geworden? Dan hoeft u alleen het Staatsexamen NT2 te doen. Als u slaagt, krijgt u hiervoor 4 certificaten. U dient de certificaten zelf in te wisselen voor het NT2-diploma.

Het inwisselen van de certificaten kost tijd. U moet uw certificaten zo snel mogelijk inwisselen voor een diploma. Het niet tijdig wisselen kan als gevolg hebben dat u een boete ontvangt.

Wij bieden Staatsexamen aan in Rotterdam, Den Haag, Amsterdam, Utrecht en omstreken. Door onze ervaren en gecertificeerde docenten zorgen wij ervoor dat u in korte tijd u einddoel behaald. U raakt ingeburgerd en slaagt voor u examen.

 

Cursusduur

Tulp Training biedt u de keuzevrijheid, dat is uw goed recht. U kunt bij ons kiezen uit een cursusduur van 22, 44 of 66 weken, waarin u 3 dagdelen les krijgt. Uit ervaring blijkt dat de meeste cursisten voor hun examen slagen als zij kiezen voor een cursusduur van 44 weken, waarbij zij 3 dagdelen per week les krijgen.

Direct Inschrijven